Sesudo, sturend op meerwaarde en teamprestatie.

Voor het realiseren van complexe oplossingen cq grotere veranderingen is een goede projectmatige aanpak van essentieel belang.

Hierbij zijn twee aspecten van groot belang:

  • De toepassing van een effectieve projectmanagement methode.
  • Aandacht voor team samenstelling, rollen en teamvorming.

Een effectieve projectmanagement methode
Niet alle projectmanagement methoden zijn even effectief in alle situaties.
Sesudo stelt een Scrum werkwijze voor in projecten waar tijdsdruk, creativiteit (vertaling van concepten in oplossingen) en beschikbaarheid van mensen de belangrijkste factoren zijn.

 Voor projecten waar kwaliteit, veel verschillende belangen en organisatie van activiteiten het belangrijkste zijn, zien we met name werkwijzen zoals de (kleine) Prince2 methodieken betere resultaten opleveren.

Sesudo begrijpt goed waar zwaartepunten liggen in uw project en  zal hierdoor de meest geschikte aanpak voorstellen voor u.
Sesudo zal tijdens het gehele project niet alleen sturen op resultaten en budget, maar ook de communicatie op de juiste momenten op een duidelijke manier verzorgen. De juiste stakeholders zullen op gewenste momenten worden geinformeerd c.q. betrokken.

Team samenstelling
Tijdens uw project zult u niet alleen te maken hebben met uw collegae, maar ook met externe partners.
Niet alleen de juiste mensen moeten betrokken worden bij het project, maar ook zal de (wisselende) rolverdeling duidelijk moeten zijn en bewaakt moeten worden. Een effectieve chemie tussen de teamleden zal in grote mate het succes van het project bepalen.
Sesudo heeft hier oog voor, en weet duidelijkheid hierin te scheppen zowel intern als extern.

Sesudo biedt u tevens het voordeel dat door de expertise in organisatie verbetering en functionele consultancy, kwaliteit van het eindprodukt goed bewaakt kan worden.

JSN Venture is designed by JoomlaShine.com