Functionele consultancy

Procesgerichte en onafhankelijke functionele consultancy.

Onafhankelijke expertise
Sesudo kan aan u een onafhankelijk, unieke expertise bieden.
Ze heeft een aanpak waarbij vanuit de procesmatige inrichting gekeken wordt hoe gebruikers op een effectieve manier uw applicaties gebruiken en informatie verwerken om uw producten zo effeciënt mogelijk vorm te geven en lage organisatie kosten te realiseren.
Eenvoud en gebruiksvriendelijkheid staan centraal in de vormgeving hiervan.

Een goede vertaling van de behoeften bestaat volgens Sesudo niet alleen uit functionele eisen, ICT eisen en een solide Business case, maar ook uit vormgeving voor de gebruikers en het effect op hun werkprocessen. Met name de laatste factoren bepalen in grote mate het succes van implementatie en acceptatie.

Aangezien tegenwoordig organisatie inrichting en vormgeving van administratieve processen onlosmakelijk verbonden zijn met de aanwezige Informatievoorziening, bepaalt of beperkt uw huidige applicatie landschap (schijnbaar) in grote mate uw vrijheid.
Sesudo heeft een uitgebreide ervaring met implementatie en optimalisatie van grote, middelgrote en custom -made ERP systemen en optimalisatie van het gehele informatie landschap.
Hierdoor kijkt Sesudo zonder “oogkleppen” en met een drang om “outside the box” te kijken van de aanwezige informatievoorziening.
Ook wordt hiermee makkelijker de brug geslagen tussen de gebruiker en de ICT bouwer. Beide talen worden gesproken.

Bewaking van kwaliteit

Sesudo is van mening dat functionele consultancy hier niet stopt. Voor een goede realisatie van de voorgestelde oplossing, is bewaking van de functionele kwaliteit tijdens de bouw en implementatie een must. Belangen van de functionele eigenaar c.q. gebruiker moeten bewaakt worden bij oplossingen die voorgesteld worden door ICT leveranciers (intern c.q. extern).
Snelle terugkoppeling en vertaling van de voorstellen naar voor functionele eigenaren c.q. gebruikers begrijpelijke consequenties zijn hiervoor van levensbelang. De communicatie speelt bij dergelijke beslissingen een wezenlijke rol.
Hier ziet Sesudo een duidelijke bijdrage in de realisatie voor de functioneel consultant. Het verhoogt niet alleen de acceptatie en verbetert niet alleen de vormgeving, maar het vereenvoudigd ook de uitvoering van het project